VoIP

Wat is VoIP?

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit ‘spraak over een datanet’, oftewel; bellen via een internetverbinding. Bellen via een internet verbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste factoren gezien.


VoIP bij bedrijven

Veel mensen denken dat VoIP een nieuwe techniek is. Dit is echter niet het geval: VoIP bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt zelfs 20% van de bedrijven boven 50 medewerkers al gebruik van VoIP. VoIP krijgt op dit moment veel aandacht, omdat steeds meer bedrijven zich richten op de VoIP markt. Dit betekent betere en voordelige hardware en meer aanbieders van VoIP oplossingen. Daarnaast is de netwerkinfrastructuur tegenwoordig geschikt om VoIP te faciliteren.

VoIP en investering

Een overstap naar VoIP is zinvol indien de investering kan worden terugverdiend. Daarom maken wij een ‘return on investment’ berekening. Hierbij wordt gekeken naar de financiële voordelen en ook voordelen als schaalbaarheid, beheersbaarheid en uitgebreidere mogelijkheden worden meegenomen. Zo geven wij een eerlijk inzicht in de noodzaak van VoIP voor uw organisatie.

 

Meer weten over VoIP voor uw organisatie? Bel ons op 0537078078

IP telefonie, of VoIP (Voice over IP), kan ingezet worden in vrijwel alle situaties als aanvulling of vervanging van traditionele telefoonsystemen.

We leveren IP telefooncentrales (Linux gebaseerd systeem), waar intern gebruik gemaakt wordt van IP telefoons en voor in- en uitgaande gesprekken de verbinding via het Internet, traditionele ISDN lijnen en GSM gateway’s (of alle) kan lopen.

De kosten van deze systemen zijn maar een fractie van wat u van traditionele telefooncentrales gewend bent.

De hardware van deze centrale is een zeer betrouwbare Terra industriele pc of een HP Proliant Server, wat garant staat voor een jarenlange storingsvrije werking.

Bent u geinteresseerd geraakt in de nieuwe manier van telefoneren en wilt u vrijblijvend meer informatie, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0537078078.

Richard Winkelman vertelt u graag meer over de mogelijkheden en demonstreert desgewenst VOIP live bij u op kantoor.