Wat is VoIP?

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit ‘spraak over een datanet’, oftewel; bellen via een internetverbinding. Bellen via een internet verbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste factoren gezien.

VoIP
Voice over IP bij bedrijven

Veel mensen denken dat Voice over IP een nieuwe techniek is. Dit is echter niet het geval: VoIP bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt zelfs 20% van de bedrijven boven 50 medewerkers al gebruik van Voice over IP. Het  krijgt op dit moment veel aandacht, omdat steeds meer bedrijven zich richten op de digitale markt. Dit betekent betere en voordelige hardware en meer aanbieders van VoIP oplossingen. Daarnaast is de netwerkinfrastructuur tegenwoordig geschikt om VoIP te faciliteren.

Voice over IP en investering

Een overstap naar VoIP is zinvol indien de investering kan worden terugverdiend. Daarom maken wij een ‘return on investment’ berekening. Hierbij wordt gekeken naar de financiële voordelen en ook voordelen als schaalbaarheid, beheersbaarheid en uitgebreidere mogelijkheden worden meegenomen. Zo geven wij een eerlijk inzicht in de noodzaak van VoIP voor uw organisatie.

Merken waarmee we werken:

VoIP - xelion

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf.
Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop en smartphone.

VoIP - Speakup

Speakup is opgericht in 2003 met als hoofddoel het verbinden van mensen. Communicatie is hierin het middel, waarin ieder individu een andere voorkeur heeft om in contact te treden met de andere partij. Zij geloven in de inzet van ons Smart(er) Netwerk, waarin de hardware die je gebruikt meer en meer ondergeschikt zal raken aan de technologie.

VoIP - Yeastar

Yeastar specializes in the developing and manufacturing of IP-PBX and VoIP gateways, and is committed to the distribution of new generation technology products in the field of enterprise communications. In the mean time, Yeastar provides the cost-efficient solutions for ITSP to develop the enterprises ultimate purchase market.

Meer weten over VoIP voor uw organisatie? Bel ons op 0537078078

IP telefonie, of VoIP (Voice over IP), kan ingezet worden in vrijwel alle situaties als aanvulling of vervanging van traditionele telefoonsystemen.

We leveren IP telefooncentrales (Linux gebaseerd systeem), waar intern gebruik gemaakt wordt van IP telefoons en voor in- en uitgaande gesprekken de verbinding via het Internet, traditionele ISDN lijnen en GSM gateway’s (of alle) kan lopen.

De kosten van deze systemen zijn maar een fractie van wat u van traditionele telefooncentrales gewend bent.

De hardware van deze centrale is een zeer betrouwbare Terra industriele pc of een HP Proliant Server, wat garant staat voor een jarenlange storingsvrije werking.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de nieuwe manier van telefoneren en wilt u vrijblijvend meer informatie, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0537078078. Zie onze contactpagina voor onze overige contactgegevens: Contact opnemen

Richard Winkelman vertelt u graag meer over de mogelijkheden en demonstreert desgewenst VOIP live bij u op kantoor.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.